Kövess a FB-on!

 

Inspirációk

Látogatók száma:

látogató számláló

Első bejegyzésem

2012.08.17. 22:12 tryxus

Üdvözlök mindenkit a blogomon!

Amire itt számíthattok,az minden, ami kreatívkodással összefügg.
Van két 1,5 éves fiam (ikrek), nekik is szoktam ezt-azt csinálni, illetve a barátoknak, családtagoknak. No és persze magamnak :D Bár ez utóbbi kicsit szünetel, mert épp most várjuk a 3. babát és...hát... mondjuk úgy nem vagyok épp csúcsformában :)
Ötletekből kifogyhatatlan vagyok, legalábbis azt hiszem. :) Majd meglátjuk, a bloggolás mennyire meríti ki a kreatív ötleteimet.
Szándékomban áll szabásmintákat/leírásokat is felpakolni, hogy a hasonlóan kreatív anyukák, nagymamák fel tudják használni, ha szeretnék!

Most úgy gondolom, 2-3 hetente lesz időm valami újat írni a blogba. Aztán persze majd meglátjuk :) Most tele vagyok lelkesedéssel, úgyhogy az elején még lehet sűrűbben írok. Később azonban, ahogy gyarapszik a család.. ki tudja.. lehet, kevesebb időm lesz varrogatni/kötögetni..

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.