Kövess a FB-on!

 

Inspirációk

Látogatók száma:

látogató számláló

2 legyet 1 csapásra

2013.01.27. 14:08 tryxus

Jött a rosszabb idő és a srácoknak kellett pár melegítő nadrág(na még nem az a nagyon vastag fajta). Gondoltam 2 legyet ütök egy csapásra! Van Apának jó pár olyan pólója, aminek a hóna alatt dezodoros folt van, amit sehogy sem tudok kimosni. Van amelyik már olyan, mintha ragasztóval kentük volna be, de ez egy másik történet. Természetesen, mint a legtöbb férfi, ő sem akart megválni tőlük, mondván: "Nehogy kidobd! Az a legjobb pólóm!!!" Na most eljött a pillanat és mondtam neki, nem dobom ki, a srácoknak varrok belőle nadrágot. Ezen elgondolkodott, és azt mondta, ok, legyen :) Sikeeeer!!!! :)

Hát így kezdődött, hogy 10 pólóját gyorsan szétvágtam 10 nacinak.

IMG_2858_600x400.jpg

A képlet igen egyszerű. Csak ki kell szabni a megfelelő méretű nadrágokat, derékrészt varrni rá, gumit belehúzni és a szárát felhajtani. Máris kész a nadrág!

IMG_2855_600x400.jpg

Ha több póló is ollónk alá kerül, lehet figurázni a színekkel. Vagy, a mintára figyelve mókás nadrágot is varrhatunk:

IMG_3654_600x400.jpg

Jó varrogatást!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.